21
Mayıs
2024
Salı
SAĞLIK

Kırıkkale'ye modern medikal ünitesi

Kırıkkale Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Diş Hekimi Engin Cebecioğlu'nun, Diş Kliniği ve İşitme Cihazları Medikal Center, hizmete girdi.

Cebecioğlu Medikal Center açılışına, Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer, Vali Yardımcısı Sabahattin Kaygusuz, Jandarma Alay Komutanı Albay Fuat Karatay, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Osman Acar, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Köstekli, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışı Vali Mustafa Bahrettin Demirer, Milletvekili Murat Yılmazer, Jandarma Alay Komutanı Albay Fuat Karatay ve Diş Hekimi Engin Cebecioğlu birlikte yaptı. Büroda, diş hekimliği ve işitme cihazları ile ilgili çalışmalar yapılacak. Açılışta konuşan Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer, sağlık alanında vatandaşın özel sektör eliyle büyük hizmetlere kavuşturulduğunu belirterek, "Devlet giderek sağlık alanından elini çekmektedir. Vatandaşımızın daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi için modern manada gelişmiş ülkeler nasıl bir yol izliyorsa biz de onu takip ediyoruz. Aklın yolu birdir. Yeni açılan sağlık kuruluşuna bol kazançlar ve sağlıklı hizmetler diliyorum" dedi.

Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan, şehirde sağlık alanında yeni yeni yatırımların gün geçtikçe çoğaldığını belirterek, "Rekabet eskiden esnaf arasında oluyordu. Şimdi rekabet sağlık alanında da olacak. Kırıkkale her geçen gün sağlık alanında da önemli tesislere kavuşuyor. Bunu özel sektör eliyle yapılmasını olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyorum" dedi. İşitme cihazlarının Kırıkkale bayiliğini yürüten Engin Cebecioğlu, bundan sonra daha kapsamlı çalışmalar yapacaklarını söyledi. Yeni iş yeri konusunda Cebecioğlu'nu tebrik eden konuklar, kendisine başarılı çalışmalar diledi.

Sağlık hizmetlerinde Kırıkkale'yi en son teknoloji ile tanıştırdıklarını ifade eden Diş Hekimi Engin Cebecioğlu, "Kırıkkale de insanlara hizmet ediyorken bu alandaki yenilikleri yakından takip ediyor ve Kırıkkale insanının da bu yeniliklerden yararlanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnsanımızın hizmetine sunduğumuz bu son teknoloji ürünü cihazlarla diş sağlıkları, sürekli kontrol altında olacak ve daha hijyenik, daha sağlıklı, daha kontrollü gerçekleşecek. Bu aletlerle yaptığımız bütün işlemler anında kayıt altına geçecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2005 Çarşamba 21:38:35
Güncelleme :17 Eylül 2005 Cumartesi 16:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?