16
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

20 köy yolu kardan kapandı

Kırıkkale'de dün akşamdan bu yana yağan kar sebebiyle 20 köy yolu kapandı. Kapalı olan yolları, İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerince açma çalışmalarına başlandı.

Kar şehir merkezinde 10 santimetreyi bulurken, şehir dışında ise 20 santimetreye ulaştı. İş makinelerinin yol açma çalışmalarına başladığını açıklayan İl Özel idare Yol İşleri Şube sorumlusu Halil Gürsoy, önümüzdeki saatlerde birçok köyün yollarının açılacağını söyledi.

Yolları kapanan köyler şöyle: "Keskin ilçesinde, Cipideresi, Dağsolaklısı, Kavlak, Gazibeyli, Eroğlu, Olunlu,Balışeyh ilçesi, Kocubaba, Selamlı, Uzunlar,Delice ilçesi, Çoğulakboğaz, Doğanören, Sarıyaka, Taşyazı, Derekışla, Elmalı, Kuzeyyurt, Dağobası, Akboğaz,Sulakyurt ilçesi'nde ise Esenpınar köy yolları ulaşıma kapandı.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 13:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmetk IP: 85.103.109.xxx Tarih : 12.01.2008 18:28:13

kavlaklıyım ve o yolların kar yagdıktan sonraki hallerini bilirim.Tabi bu durum denek dagının azizliği.ahh simdi orda omak vardı.kardan dısarı cıkamıyolardır eminim.sobanın üstünde cayın demlenecek ocagında cörek pişecek arasında tereyag ve cökelek ahh nerde o günler yaa.Gurbetteyiz malesef o günler geride kaldı ve bir daha yasanmayacak.İzmirden selamlar