21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

80 yılı mezunlarından çiğ köfte partisi

Kırıkkaleli 80 yılı lise mezunları Yaşam Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kaplanhan'ın düzenlediği çiğ köfte gününde bir araya geldi.

Düzenledikleri günlerle sık sık bir araya gelen 80'liler, geçmiş Kurban Bayramı'nı kutlamak amacı ile buluştular.
Yaşam Tıp Merkezi İdari Binası Salonu'nda gerçekleştirilen ''Çiğ köfte günü''nde geçmiş Kurban Bayramı'nı kutlamak için bir araya gelen Kırıkkale 80 yılı lise mezunları, aralarında sıkça sohbet ederek, özlem giderdiler.

Düzenlenen buluşmaya, Yaşam Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kaplanhan, Eski Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale Müdürü İbrahim Uyar ve çok sayıda 80 yılı lise mezunu katıldı. Düzenlenen etkinliklerle sık sık bir araya gelen 80'liler, geçmiş Kurban Bayramı'nı kutlamak için düzenledikleri çiğ köfte gününde, ülke gündemi ve Kırıkkale'nin sorunları hakkında sohbet ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. 80'liler, düzenledikleri günde, çeşitli sebeplerden dolayı aralarında bulunamayan ve ebediyete intikal eden arkadaşlarını da andı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 18:31:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cengiz ERKOÇ IP: 88.229.114.xxx Tarih : 1.01.2008 20:24:49

Bu toplantıyı düzenleyen ve emegi geçen arkadaşlara çok teşekkürler devamında buluşmak üzere (1978 Kırıkkale lisesi mezunu cengiz erkoç)