21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Doktorlara ödül

Kırıkkale İnsan Hakları kurulu tarafından Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Acar ile aynı hastanede görev yapan Dr. Sermin Kesebir'e başarı ödül verildi.

Kırıkkale Valiliği toplantı salonunda İnsan Hakları Kurulu'nun da hazır bulunduğu törende, Başarı Ödülleri Vali Mustafa Bahrettin Demirer tarafından verildi. Törende konuşan Kırıkkale Valisi Demirer, her bireyin insan hakları konusunda üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirterek, "Doktorlarımız insan hakları konusunda başarılı çalışmalar yapmıştır. Hasta hakkı insanın kullanması gereken hakların başında gelir. Sağlık alanında doktorlarımızın başarısını ödüllendirmek istedik" dedi. Kırıkkale İnsan Hakları Kurulu geçtiğimiz yıl içindede sağlıkçılara ödül vermişti.

.
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 13:59:04
Güncelleme :17 Ekim 2005 Pazartesi 13:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özhan özaydın IP: 195.175.37.xxx Tarih : 29.10.2005 00:23:53
sayın başhekimimiz osman acar ı çalışmalarından dolayı tebrik etmek istiyorum.disiplinli ve özverili çalışma ile güzel şeylerin ortaya çıkacağını bu vesile ile insanları mutlu edeceğini ve diğer kurumlara örnek olması gerektiğini düşünüyor.çalışmalarında başarılar diliyorum. ÖZHAN ÖZAYDIN KIRIKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS ÜYESİ