21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Lezzetin yeni adı Şahintepesi

Kırıkkale'de faaliyet gösteren alabalık tesislerine bir yenisi daha eklendi. Muhteşem görünümü, sağlığa uygun ortamı, kaliteli hizmeti ve birbirinden leziz yemek çeşitleriyle Şahintepesi Canlı Alabalık Restoranı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Vali Mustafa Bahretin Demirer, Milletvekili Murat Yılmazer, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Köksal Tonga, Saadet Partisi İl Başkanı Arif Erdal, Doğru Yol Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Balışeyh Belediye Başkanı Cehdi Pehlivanlı, Çullu Belediye Başkanı Hacı Ayan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Lokantacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu ve çok sayıda davetlinin kaldığı açılışta, konuklar tesisin Kırıkkale'ye hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Valilik Konağı karşısında bulunan tesisin açılışında bir konuşma yapan Milletvekili Yılmazer, "Kırıkkalemiz için gerçekten çok güzel bir tesis daha hizmete girdi. Kendileri buraya çok emek sarf ettiler. Büyük paralar harcadılar. Bizler de kendilerine ilimize yaptıkları bu hizmet için desteğimizi vereceğiz" dedi. 

Tesisin, Kırıkkale halkının ailesiyle gelip rahatlıkla tüm gününü geçireceği bir tesis olduğunu ifade eden tesis sahibi Cafer Meral, "Tesisimize gelen konuklarımız kendi balıklarını kendileri tutarak hem yemek yiyor hem de stres atıyor. Tesisimizde alabalık haricinde pide çeşitleri, ızgara çeşitleri de bulunmaktadır. Çocuklar için oyun parkı vardır. Araçlar için LPG istasyonumuz da var. Toplantı ve düğünler için de ideal bir mekan" dedi.
.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2006 Pazartesi 17:12:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eyyüp meral IP: 78.166.7.xxx Tarih : 14.05.2008 21:48:43

çoooooooooooooooooooooook güzel olmuş cafer merale teşekur ederim kırıkkaleye böyle bir yer yaptırdıgı için