4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Çakır'dan öğrencilere kaban ve ayakkabı

Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, kent merkezi ve kenar mahallelerde ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere kaban ve ayakkabı yardımı yaptı.

Aşıkpaşa İlköğretim Okulu ve Sırrı Kardeş İlköğretim Okulu müdürleriyle istişare edilerek belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklara toplam 300 adet kaban ve 50 adet ayakkabı hediye edildi. Ayakkabı ve kaban dağıtımı sırasında duygulu anlar yaşayan okul müdürleri, Belediye Başkanı Halim Çakır'a teşekkür ederek, "Öğretmen kökenli Belediye Başkanımızın, çocuklarımıza gösterdiği şefkat ve sevgi bizleri çok duygulandırdı" dedi.

Belediye Başkanı Halim Çakır, yapılan yardımların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade etti. Başkan Çakır, "Yardımlarla aynı zamanda bir ananemizi ve geleneğimizi koruyoruz. Çocuklarımıza elimizde olan imkanlarla kaban ve ayakkabı dağıttık. Başarılı öğrencilere önümüzdeki dönemlerde desteğimiz artarak devam edecek. Şu anda tüm okullarda bu tür faaliyetlerimiz için alt yapı hazırlıkları sürüyor. Titiz çalışmalar doğrultusunda yardım ve desteklerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 15:02:01
Güncelleme :22 Ocak 2006 Pazar 15:06:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?