4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

"Koşmayana forma yok"

Konyaspor'da futbolcuların antrenmanlarda gösterdiği performans ve hırslı olmaları teknik heyetle yönetimi memnun etti.
 
Antrenmanda, 5'e 2 pas çalışmaları ve tam saha çift kale maçlarda ortaya koydukları futbolla göz dolduran Yeşil-beyazlılar, hafta sonu oynayacakları Bursaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Bazı futbolcuların performanslarını artırmak için antrenman dışında kondisyon çalışmaları yaptığı öğrenilirken; Nurullah Sağlam, koşmayana forma vermeyeceğini kaydetti. Futbolcularının gün geçtikçe artan bir performansının olduğunu ifade eden Nurullah Sağlam, "Ligde bıraktığımız 8 haftada 4 büyüklerle oynayacağımız maçları tamamladık ve şu an 10 puanla 11. sıradayız. Bizimle beraber çok sayıda takım da aynı seviyede seyrediyor. Durumumuz fena sayılmaz.
Eğer kendi sahamızda Sakaryaspor ve Antalyaspor'a o puanları vermemiş olsaydık şimdi çok daha üst sıralardaydık. Onları göz önünde bulundurmak gerek. Benim takımım ve benim oyuncularım güzel futbol oynuyor. Ama şunu belirtmekte fayda var, takım içinde hiç kimsenin yeri belli değil. Koşmayana, mücadele etmeyene forma veremem. Bu, koşup hak eden oyuncularıma haksızlık olur. Ben herkesin hakkını vermeye çabalayan bir teknik adamım. Zaten benim oyuncularım da bunun farkında. Ona göre davranıyorlar" dedi.
 
İlk devrenin bitimine 9 hafta kaldığının altını çizen Sağlam, "Bu haftadan sonra herkese Konyaspor'un tırmanışını izlettirmek amacındayız.

Çıkışımız ve takımın son durumu bunu işaret ediyor. Kendi dengimiz olan takımlarla karşılaşacağız. Zor maçlardan puan almasını bilen bir ekibiz. Bu haftadan sonra puanları gönül hanesine değil, gerçek puan cetveline yazdıracağız" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2006 Perşembe 13:15:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?