30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Hırsızlar 'pes' dedirtti!

Konya'da bir mağazaya giren hırsızlar yazar kasadan aldığı parayı sayarak cebine koyma anı mağazanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Konya merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Barış caddesi üzerindeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi.

Gece 03.20 sıralarında 2 maskeli hırsız eş yerinin kapısının 17 saniyede açarak içeriye girip yazar kasadan çaldığı paraları sayarak aldığı dikkat çekerken diğer hırsız ise başka para olup olmadığını aradığı görülüyor daha sonra iş yerine ait kavanozdaki bozuk paraları bir poşete koyarak iş yerinden ayrılıyorlar.Hırsızların bu hareketleri iş yerine ait güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sabah iş yerini açmaya gelen işletme müdürü Sami Küçükhan,mağaza kapısının açık olduğunu görünce hamen polise bilgi verdi.Küçükhan,iş yerindeki güvenlik kamerasını incelerken hırsızlardan biri yazar kasadan paraları sayarak aldığını görünce, sanki ödünç alacak daha sonra getirecek ifadesinde bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen polis iş yerinde hırsızlık olduğunu tesbit etti.İş yerine ait güvenlik kamerasını inceleyen emniyet güçleri 2 maskeli hırsızın mağaza gece yarısı gelerek 1500 TL parayı çaldığını tespit etti.

Polis hırsızları yakalamak için soruşturma başlattı.

...
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2014 Cuma 18:57:52
Güncelleme :31 Ocak 2014 Cuma 18:58:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?