6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

"Sevgilisiyle geldi, öldürdüm!"

Konya'da bir çiftçinin, 2 ay önce evden kaçan 4 çocuğunun annesi eşini, sevgilisiyle eşyalarını almak için eve gelmesi sonucu öldürdüğü öğrenildi. Olaydan sonra karısının sevgilisini de öldürmek için kaçan koca, cinayet bürosu ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, dün sabah saat 06.00 sıralarında Konya'nın Hadim ilçesi Korualan beldesi Yenice Mahallesi'ndeki evin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 2 ay önce sevgilisi M.Ç. ile evden kaçan Güllü B. (35), eşyalarını almak için 4 çocuğuyla yaşayan 16 yıllık eşi Mesut B.'nin (38) evine geldi.

Eşini karşısında gören Mesut B., tartışmaya başlayarak tek kırma av tüfeğini çıkardı. Tüfekle karısına ateş eden Mesut B, eşinin sevgilisini de vurmak istedi. Şahıs tüfeğe ikinci kez fişek koyana kadar M.Ç. olay yerinden kaçtı. Bunun üzerine Mesut B. de, "Karımın dostunu da vurduktan sonra teslim olacağım" diye not bırakarak kayıplara karıştı.

İkinci bir cinayet olayının meydana gelmemesi için Konya'nın bütün bölgelerine cinayet şüphelisi Mesut B. ile ilgili bilgi verildi. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri de zanlının Konya il merkezine gelebileceği düşüncesiyle harekete geçerek araştırma yapmaya başladı. Araştırmalar sonucunda cinayet bürosu ekipleri, şüpheli Mesut B.'nin merkez Selçuklu ilçesinde bir evde saklandığını öğrendi.

Harekete geçen polis, şüpheliyi evde yakaladı. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı Mesut B, "Cinayeti namusum için işledim" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 13:08:37
Güncelleme :3 Eylül 2009 Perşembe 13:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?