30
Nisan
2024
Salı
KONYA

1.000 gönüllüyle buluştu

BAKAN DAVUTOĞLU BİN GÖNÜLLÜYLE BULUŞTU

Konya'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun hazırladığı mektupları belde ve köylere götürecek bin AK Parti gönüllüsü, Bakan Davutoğlu'nun da katıldığı törenle uğurlandı.

Mevlana Kültür Merkezi otopark alanında düzenlenen törende konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, yapılan hizmetin gönüllülük esasına dayandığını belirterek, "Pek çok parti üyesi olmayan hemşehrimiz bize gelerek kendilerinin ne yapabileceğini soruyorlardı. Bu yapılan iş tamamen gönüllülerden oluşan bir çalışma. Siyaset gönülle yapılırsa anlam taşır. Sadece köylere, beldelere değil gönüllere gireceğiz. Gönüllülerimiz Başbakanımızın ve Bakanımızın mektuplarını vatandaşlara ulaştıracaklar" dedi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ise, "Gönüllüler hareketi olarak gönülden gönüle mesajlar taşıyacaksınız. Başbakanımızın mesajını bütün belde ve köylere ileteceksiniz. Seçim çalışmalarına başlamadan önce söz verdiğimiz gibi bugün gideceğimiz Akşehir ve Doğanhisar'la birlikte 28 ilçemizi gezmiş olacağız. Çok sayıda beldeyi ziyaret ettik. Gittiğimiz her yerde büyük bir heyecan var. AK Parti hareketinin aynı zamanda gönül hareketi olduğunu gösteren güzel hatıralar yaşadık. Bizden bir gönül mesajını

gönüldaşlarımıza ileteceksiniz. Bu güzel bir yolculuk. Nasıl İstanbul'un fethiyle bir çağ açılıp bir çağ kapanmışsa, biz de gönülleri fethetmek suretiyle Türkiye'de çağ açıp çağ kapatan siyasi bir süreci daha da ileri götürme çabamızı göstereceğiz. Siyasi hareketler hep gönüllü insanların hareketleriyle yükselir. Mekanik yapıların, hiyerarşik yapıların yapacaklarının etkisi bir süre sonra kaybolabilir ama gönüllü olarak yapılan faaliyetlerin etkisinden daha güçlü bir etki olamaz" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Bakan Davutoğlu, temsili olarak İsmail Boydak'a Başbakan Erdoğan ve kendisinin kaleme aldığı mektupları teslim etti.

BAKAN DAVUTOĞLU BİN GÖNÜLLÜYLE BULUŞTU
BAKAN DAVUTOĞLU BİN GÖNÜLLÜYLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 13:33:00
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 18:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?