4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

100 kişi düğün pastasından zehirlendi

Konya'da iki ayrı düğün töreninde ikram edilen yaş pastadan yiyen çoğunluğunu çocukların oluşturduğu 100 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırıldı.

Tedavi altına alınan 50'den fazla kişininin durumlarının ciddiyetini koruması üzerine yoğun bakım ünitesine yatırıldığı öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, iki ayrı düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenlerine katılan misafirlere ikram edilen yaş pastadan yiyen çoğunluğunu çocukların oluşturduğu yaklaşık 100 kişi, akşam saatlerinde rahatsızlandı.

Konya Numune, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi, mide bulantısı ve kusma şikayetleri bulunan hastalarla doldu. Yaklaşık 100 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.

Tedavi altına alınan çok sayıda çocuğun sağlık durumlarının ciddiyetini koruması üzerine yoğun bakım ünitesine yatırıldığı öğrenildi.

Nişan düğününde ikram edilen yaş pastadan zehirlenen yakınlarını ziyarete gelen Hakan Gündoğar (25) adlı şahıs, "Özel bir günümüzde böyle bir hale geldik, yapacak bir şeyimiz yok. Misafirlerimizden bazıları ikram edilen pastadan evlerindeki yakınlarına da götürdü. Onlar da düğüne gelmedikleri halde yedikleri pastadan zehirlendiler" dedi.


Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 00:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?