6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

133 konut satışa çıktı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gödene Mahallesi’ne yaptırılan Meram Konutları’ndan 133’ü satışa çıkarıldı.

Satışa çıkan daireler ve yapımı devam eden konutlar hakkında inşaat alanında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Konya’daki en büyük konut hamlesine TOKİ ile birlikte imza attıklarını belirterek, “Bu konutlardan yapımı tamamlanacak olan 133’ünün daha satışını gerçekleştireceğiz. 27 Ekim’de başlayacak ve 30 Aralık’ta sona erecek başvurularda ön şart veya koşul aramıyoruz. 96 ile 120 ay arasında değişecek vadelerle satışa sunacağımız evlerimiz 94, 112 ve 132 metrekareden oluşuyor. Bu bölgede alt yapı çalışmalarımız bitmek üzere. 2009 yılı başında evlerimizi sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

Bölgede insanların huzur içinde oturacağı ve sosyal donatıları içinde bulunan bir yerleşim merkezi oluşturmak istediklerini de dile getiren Başkan Tuzcuoğlu, “11. ayda bu bölgede bin konutluk bir konut hamlesinin ihalesini yapacağız. Ayrıca 2 okul, 2 cami ve sağlık ocağının da bulunacağı bu bölgede mükemmel bir şehir ve hayat merkezi doğuyor” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2008 Pazar 14:12:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?