3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

14 yaşındaki çocuğu bıçakladılar

Konya'da çaycılık yapan 14 yaşındaki çocuk, bir kişi tarafından sokak ortasında bıçaklandı. Aşırı kan kaybedince çevredeki vatandaşlar çocuğun bacağını iple bağladı. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Meram İlçesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir çay ocağında çalıştığı belirtilen 14 yaşındaki R.D, 2 kişiyle tartıştı. Tartışma sonrası R.D, şahıslardan birinin bıçaklı saldırısına uğrayarak bacağından yaralandı. Çevredeki bir vatandaş, bıçaklayan şahsın elinde ekmek bıçağıyla kaçtığını belirtirken, bir kadın da kanlar içinde yatan çocuğu görünce ağlamaya başladı. Diğer taraftan vatandaşlar, çocuğu ayıltmaya çalışırken, kan kaybını önlemek için bacağını iple bağladı, Olay yerine gelen polis ekibi de güvenlik çemberi oluşturdu. Yaralı çocuk, olay yerine gelen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.
Aşırı derecede kan kaybeden çocuğun, hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenilirken, olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2006 Salı 20:58:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan IP: 85.108.98.xxx Tarih : 6.12.2006 08:37:15
yazık günah ya 14 yaşında bi çocuk.. allah ıslah etsin herkesi... devir kötüleşti.. hayırlısı... ne diyceğiz başka hayırlısı..