4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

190 kiloluk gaspçı

Konya’da, bir kişinin cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen A.T.(20), İ.G.(24), A.Ö.(20) ve Ö.C.(17) yakalandı. Görgü tanıklarının, zanlılardan birinin aşırı kilolu olduğu yönündeki ifadelerini dikkate alan polis, önce poliste kaydı bulunan 190 kilo ağırlığındaki İ.G.'ye ardından da diğer zanlılara ulaştı.

Selçuklu İlçesi'nde 2 gün önce meydana gelen olayda, yolda yürüyen Kaan Söğüt'e acil görüşme yapmaları gerektiğini söyleyip cep telefonunu isteyen, A.T., İ.G. ve A.Ö., aldıktan sonra bıçakla tehdit edip, motosikletle kaçtı.

Polise başvuran Söğüt, zanlıların eşgallerini verdi. Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlılardan birinin aşırı kilolu olmasından yola çıkarak araştırma başlattı. Poliste kaydı bulunan 190 kilo ağırlığındaki İsmail Güntürk'ü takibe alan polis, bulunduğu otomobili Karaman Yolu’nda durdu. Kiralık otomobille kaçmaya çalışan İ.G. ile yanında bulunan A.T., A.Ö. ve Ö.C. gözaltına alındı. Zanlıların üzerinde daha önce farklı tarihlerde çaldıkları ve gasp ettikleri 4 telefon ele geçirildi.

Zanlılardan İ.G.’nin, televizyonda yayınlanan kadın programlarına çıkıp, aşırı kilolarından kurtulmak için yardım istediği öğrenildi. Zanlılar yapılan sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2007 Cumartesi 18:20:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?