4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

2 genç trafik kurbanı oldu

Konya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza merkez Meram ilçesi Dutlukırı mevkiinde meydana geldi. Antalya Çevre Yolu'ndan şehir merkezi istikametinde giden Mehmet T. (34) idaresindeki 42 HG 983 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaya yolunda yürüyen Fatih Mehmet Lekesiz (23) ve yanındaki kız arkadaşı Kıymet Yorulmaz'a (20) çarptıktan sonra tarlaya takla attı. Kazada, Fatih Mehmet Lekesiz olay yerinde hayatını kaybederken, Kıymet Yorulmaz kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Fatih Lekesiz ile Kıymet Yorulmaz'ın ellerinde malzemelerle pikniğe gittikleri anlaşıldı.

Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan sürücünün tedavisinin devam ettiği, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2007 Pazar 18:17:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
doğukan teknik IP: 88.254.10.xxx Tarih : 13.03.2007 01:33:44
fatih arkadaşımız iyi bi arkadaş ve meslek taşımızdı haberi duyunca çok üzüldük ailesine ALLAH,dan rahmet dilerim.devletin bu işe el atması lazım ehliyeti alan araba sürüyor,yazık daha 23 yaşının baharında bi insandı, (MEKANIN CENNET OLSUN FATİH)