6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

2 yaşındaki çocuk ölü bulundu

Konya'da 2 yaşındaki bir çocuk, henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde hayatını kaybetti.

Çocuğun ölümünün şüpheli bulunması üzerine savcı olay yerinde inceleme yaparken, emniyet güçleri, çocuğun annesi ile üvey baba ve kardeşlerini bilgilerine başvurmak için polis merkezine götürdü.

Olay, merkez Karatay ilçesi Büyüksinan Mahallesi Kalemkar İlyas Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ahmet Kara (31) ile dini nikahlı olarak yaşadığı Cemile İtiş'in (25) ayrıldığı eşinden olan 2 yaşındaki üvey çocuğu Ahmet Kebabçı yatak odasında ölü bulundu.

Sağlık ve polis ekiplerinin yaptıkları incelemede bebeğin ölümünü şüpheli bulmaları üzerine olay savcıya bildirdi. Olay yerine gelen savcının incelemesini yapmasının ardından küçük çocuğun cesedi amcası Ali Kara'nın kucağında cenaze arabasına
konularak Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, bebeğin şüpheli ölümü nedeniyle Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, anne ve üvey babanın bilgisine başvurmak için şubeye götürdü. Küçük çocuğun 12 yaşındaki üvey ağabeyi Hüseyin ve ablası Raziye Kara da, Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından psikolog eşliğinde şubeye götürüldü. Çocuklara burada psikolojik destek verileceği, anne ve babadan ise bilgi alınacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 13:17:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?