4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

20 engelli kurs görecek

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, İşkur Müdürlüğü ve Engelliler Derneği arasında yapılan protokolle engellilerin çalışabileceği çorap atölyesi açıldı.

Atölyenin açılışına, Selçuklu Kaymakamı Şükrü Görücü, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Gök ve dernek yöneticileri katıldı. Selçuklu Kaymakamı Şükrü Görücü, yapılan çalışmaları beğeniyle karşıladığını ifade ederek, azmin engel tanımadığını söyledi. Tüm engellileri atölye çatısı altında toplamasından dolayı Dernek Başkanı Mehmet Koç'u tebrik eden Kaymakam Görücü, nüfusun belli bir payına sahip olan engellilere fırsat verilmesi halinde çok güzel işler yapabileceklerini ve toplumsal kaynaşmanın sağlanacağını kaydetti.
Konya Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Koç da atölyenin zeminde bulunan bir yerde kendilerine tahsis edilmesinden dolayı Selçuklu Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Atölyede toplam 20 engelli kurs görecek. Selçuklu Belediyesi, İşkur ve derneğimiz ile yapılan protokol gereği her 3 aylık dilimlerde 20'şer kişiye atölyede kurs vereceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2006 Salı 18:41:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞULE ŞİMŞEK CANTEZ IP: 85.108.97.xxx Tarih : 30.05.2006 22:49:19
bu haberi okumuştum ama derneğin telefonuna ulaşmak için tekrar gözden geçirdim.telefon numarası verilmemeiş.derneğin telefonunu iletirseniz bir öğretmen olarak öğrencilerimle bu konuda çalışma yapmak istiyorum. teşekkürler saygılar