6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

20 kursiyerin sertifika heyecanı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen kurs sonunda başarı gösteren kursiyerler meslek sahibi oldu.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile kent merkezinde faaliyet gösteren bir tekstil firması tarafından işbirliği halinde düzenlenen konfeksiyon makineleri kullanım kursu sona erdi. Kurs sonunda başarı gösteren kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verilirken, kursiyerler işbaşı yaptı.

Törene Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, HEM Müdürü Ahmet Kocagöz, tekstil firmasının fabrika müdürü Recep Uslu, kursiyerler ve tekstil fabrikası çalışanları katıldı. 100 saat süresi bir ay devam eden kurs sonunda sertifika almaya hak kazanan 20 kursiyer meslek sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Tekstil fabrikasının toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan Beyşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kocagöz, “Ortaklaşa düzenlenen kursta Beyşehirli gençlerimizi iş sahibi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz, bu mutluluğa ortak olmak için aramızda bulunan protokol üyelerimize de teşekkür ediyorum. Düzenlemiş olduğumuz kursumuza katılarak iş sahibi olan gençlerimize de yeni işlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılış konuşmasından sonra törene katılanlar tarafından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Öte yandan, ikinci dönem kursuna ise 100’ün üzerinde kursiyer müracaatının olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 16:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?