7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

20 yıllık başkanlığa son nokta

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Doğanbey beldesinde 20 yıldır aralıksız belediye başkanlığı yapan Hasan Ocaklı, bir dahaki seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

20 yıldır beldeye hizmet etmeye çalıştığını belirten Hasan Ocaklı, "Doğanbey'de 4 dönemdir belediye başkanlığı görevinde bulunuyorum. Beldemde en uzun süreli görev yapan yerel yönetici oldum. Bu sürede beldemde böylesine uzun bir süre görev yapmam benim için şereflerin en büyüğü idi. Ancak, geçtiğimiz günlerde vefat eden eşimi kaybetmekle birlikte belediyecilikteki eski heyecanımın kalmadığına karar verdim. Zaten aday olmaktan çekilmeyi düşünüyordum. Eşimi kaybettikten sonra da onun anısına bu kararımı kesinleştirdim. Heyecanımı kaybettiğim için yeni dönemde bir kez daha aday olmanın beldeme fazla bir katkı sağlamayacağını düşündüğüm için bu seçimlerde aday olmamaya karar verdim" dedi.

26 Mart 1989 yılındaki seçimlerde belde belediye başkanlığına seçilen Hasan Ocaklı, 4 dönemdir belediye başkanlığı görevini aralıksız sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 17:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?