6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

22 mahalleye muhtar ofisi

MERAM'DA 22 MAHALLEYE MUHTAR OFİSİ YAPILIYOR

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, mahalle muhtarlarının halka daha modern ve çağdaş mekanlarda hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla yeni muhtar ofislerinin yapımına başladı.

Mamuriye Mahallesi'nde örneği yapılan muhtar ofisleri öncelikli olarak acil ihtiyacı olan ve evlerinde hizmet vermek durumunda bulunan muhtarlıklar olmak üzere 22 farklı mahalleye yapılıyor. Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, halka en güzel hizmeti sunabilmenin gayreti içinde olduklarını belirterek, “Mamuriye Mahallesine örneğini yaptığımız muhtar ofislerini bu yıl içerisinde acil ihtiyaç duyulan 22 farklı mahallemizde hayata geçiriyoruz. Yılsonuna kadar bu ofislerimizi hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi. Muhtar ofisleriyle mahalle muhtarlarının günün gereksinimlerine yanıt verebilecek şekilde yeni binalara kavuşacaklarını kaydeden Kalaycı, “Hizmetlerin daha kolay görülebilmesi ve hemşehrilerimizin muhtarlarla iletişiminde meydana gelen olumsuzlukları giderebilmek için öncelikli ihtiyaç duyulan mahallelerde muhtar ofislerini tamamlayacağız. Örnek mimari tarzda inşa edilecek ofisler, muhtar ofisi, mutfak wc ve lavabo bölümlerinden oluşacak. Yaklaşık 20 metrekarelik bir alana sahip olacak muhtarlık binalarında, vatandaşlar daha modern ve düzenli mekanlarda işlemlerini yaptırma imkanına kavuşacak” diye konuştu.

Yaklaşık 4 ayda inşaat çalışması tamamlanacak muhtar ofisleri Mehmet Vehbi, Öğretmenevleri, Armağan, Abdülaziz, Alpaslan, Şeyh Sadrettin, Aşkan, Ekmekkoçu, Gazanfer, Hacışaban, Muradiye, K.Aymanas, Necipfazıl, Süleyman Şah, Gülbahçe, Osmangazi, Turgutreis, Uluırmaksaka, Uzunharmanlar, Büyükaymanas, Çomaklı ve Yaylapınar Süleymaniye Mahallelerine yapılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 15:37:03
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 15:44:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?