6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

23. Konya Ayakkabı fuarı açıldı

ART  Fuarcılık tarafından düzenlenen 23. Konya Ayakkabı, Yan Sanayi ve Moda Fuarı, düzenlenen törenle ziyarete açıldı.

KTO-Tüyap Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarın açılış törenine AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı, Konya Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Faruk Dügen, Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hasan Uzman, firma temsilcileri ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hasan Uzman, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı durumun aşılabilir bir sıkıntı olduğunu belirterek, "Özellikle ayakkabı sektörünün başlıca sorunlarına hükümetimiz tarafından getirilen kolaylıklar bizleri biraz da olsa rahatlattı. Özellikle KOBİ'ler için çıkarılan Cansuyu Kredisi'ne Konya'da en fazla ayakkabı sektörü ilgi gösterdi. Şu ana kadar 50'ye yakın firma bu krediye başvurdu" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele keserek fuarı ziyarete açtı. Bir süre fuarı gezen davetliler, sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı. 68 firma ve temsilcisinin katıldığı 4 gün süreyle açık kalacak fuarda erkek, kadın ve çocuk ayakkabıları ile sandalet, terlik ve yan sanayi ürünleri sergileniyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 16:19:20
Güncelleme :5 Mart 2009 Perşembe 16:29:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?