6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

3 köprü yolu genişletildi

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, köy yollarında bulunan 3 köprüyü trafik akışının rahat sağlanmasını için genişletti.

Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan, genişliği 5 metreden 10 metreye çıkartılan Türkmen, Çiller ve Kamışlıkuyu köy yollarındaki köprüleri inceledi.

Yetersiz kalan köprülerin genişletilmesiyle sorunun aşıldığını belirten Başkan Özdoğan, "Köprülerin darlığı nedeniyle meydana gelen bir çok kaza artık yaşanmayacak. Ereğli merkez, köy ve beldelerinin tüm sorunlarının takipçisiyiz. Sorunlara neşter vurmak için çalışıyoruz. Ereğli merkezdeki sorunların yanında köy ve beldelerin sorunlarına da çözüm üretiyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de sorunların ağırlıklı yaşandığı bölgelerde çözüm çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Ereğli'yi Adana-Aksaray Karayolu'na bağlayan Zengen yolu üzerinde bulunan köprüleri genişletme çalışmalarımızda sona gelindi. Dolgu malzemelerinin tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarını gerçekleştireceğiz" dedi.

Başkan Özdoğan, özellikle Kamışlıkuyu köprüsünün büyük tehlike oluşturduğunun altını çizerek, bu köprü civarındaki yol hattında da bir çalışmanın yapılması gerektiğini ve eski köprünün yıkılmasının şart olduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 14:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?