4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

3 puan, son dakika golüyle geldi

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği Oftaşspor'u 90. dakikada Veysel'in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Kendi evinde Konyaspor'a son dakikalarda yediği tek golle mağlup olan Gençlerbirliği Oftaşspor'da teknik direktör Osman Özdemir, maç sonrası yaptığı açıklamada, ortada bir maç oynandığını belirtti. Osman Özdemir, kötü oynamadıklarını ifade ederek, "Konyaspor karşısında maçı kaybedecek kadar kötü oynamadık, Ortada bir maç oldu. Maçın sonucunu etkileyecek pozisyonlara biz girdik ama bunları değerlendiremedik. Aldığımız yenilgileri abartmıyoruz. Kalan maçlarımıza her zamanki ciddiyetimizle hazırlanacağız, Gençlerbirliği Oftaşspor, ligi istediği yerde bitirecektir" diye konuştu.

Ankara deplasmanından Veysel'in attığı tek golle 3 puanı çıkaran Konyaspor'da ise teknik direktörü Ünal Karaman, galibiyeti hak ettiklerini belirterek, "Gençlerbirliği Oftaşspor, daha önceden izlediğim kaliteli bir takım. Benim takımım da kaliteli ve karakterli futbolculardan oluşuyor. Maçın içindeki kısa bir süreyi saymazsak, maçı kazanmayı hak eden taraf bizdik" dedi.

Gençlerbirliği Oftaşspor kaptanı İlhan Eker, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını ve Konyaspor karşısında da iyi mücade ettiklerini belirterek, son dakika golüyle mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi. Yeşil-beyazlı oyuncular Mustafa Er ve Burak Özsaraç ise zorlu bir karşılaşmanın ardından son dakika golüyle sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 17:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa tunç IP: 88.241.54.xxx Tarih : 3.11.2007 21:25:06

harikasın konyaspor galibiyata devam