6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

35 çift dünya evine girecek

Konya merkez Selçuklu İlçe Kaymakamlığı, Selçuklu Belediyesi ve Mehir Vakfı, ihtiyaç sahibi 35 çifti evlendirecek.

Selçuklu Kaymakamlığı, Selçuklu Belediyesi ile Mehir Vakfı, ihtiyaç sahibi gençleri evlendiriyor. Kına gecesi ve düğün törenlerinin toplu yapılacağı organizasyon ve yapılacak işlemlerle ilgili, ailelere ve gençlere belediye nikah salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Selçuklu Belediye Başkanı Yardımcısı Abdulkadir Gök, Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Müdürü Ali Alaca, Evlendirme Memuru Ahmet Koç, aileler ve genç çiftler katıldı.

Evlenmek isteyip maddi zorluklar nedeniyle evlenemeyen gençlerin programdan yararlandıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Gök, "24-25 Mayıs tarihlerinde yapacağımız organizasyonlarla asgari 35 çiftimizi evlendireceğiz. 24 Mayıs 2008 tarihinde Selçuklu Belediyesi Uluslararası Kongre Merkezi ve Spor Salonu'nda kına gecesi düzenleyeceğiz. 25 Mayıs 2008 Pazar günü ise Zazadın Han'da Konya usulü yemekli bir düğün yapacağız. Bu organizasyonun maliyetini hayırseverlerimiz karşılayacak. Şehrimizin sosyal hayatına güzel bir örnek teşkil edecek programda evlenecek çiftlere şimdiden mutluluklar diliyorum. Böylece, yardıma muhtaç yavrularımızın mutlu bir şekilde nikahlarını kıyar ve düğünlerini yaparız. Bu çalışmanın örnek olmasını diliyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 15:51:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?