7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

350 öğrenci diplomalarını aldı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi 12. dönem mezunları düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Tören sonunda kep fırlatan mezunlar sevincini aileleriyle paylaştı.

SÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene SÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, öğretim elemanları ve mezun olacak öğrencilerin yakınları katıldı.

Selçuk Üniversitesi ve İletişim Fakültesi ile ilgili barkovizyon gösteriminin ardından kürsüye gelen İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer mezun öğrencilere seslenerek, "Artık her biriniz toplumsal sorumluluğu yüksek olan mesleklerde çalışacaksınız. Belki buradaki öğrenim sürenizi tamamladınız ama öğrenmenizi hayatınız boyunca sürdüreceksiniz. Size bu öğrenim süreniz boyunca tek geçerli yol göstericiniz bilim olmalıdır. Bilim her türlü olaya ön yargısız yaklaşmayı temel alır. Sizleri yetiştiren bütün öğretim üyelerine teşekkür ediyorum. Sizlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne güzel hizmetlerde bulunacağınızdan kuşkum yok. İletişim Fakültemiz, gerek eğitim kalitesi, gerekse uygulama alanlarıyla 40'a yakın iletişim fakültesi içinde saygın bir yere sahiptir. Sizlerin aldığı ödüller bizlere gurur verdi. Unutmayın değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" dedi.

Konuşmaların ardından İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler, Radyo-Televizyon-Sinema ve Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan 350 öğrenciye tek tek diplomaları verildi. Törenin sonunda iletişim yemini eden öğrenciler yeminin ardından kep fırlattı.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 15:28:26
Güncelleme :13 Haziran 2008 Cuma 15:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?