7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

42. katta intihar şov!

Konya'da 42 katlı binanın tepesine çıkarak intihara teşebbüs eden bir kişi, polisin uzun süren çabaları sonrası ikna edildi.

Güneş gözlüklü şahsın, daha önce de bir çok şehirde aynı şekilde "borcum var" diyerek intihara teşebbüs ettiği ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesinde bulunan 42 katlı Selçuklu Kulesi'nin tepesine çıkan 42 yaşındaki 3 çocuk babası Bayram Saçıkara, "14 bin YTL borcum var" diyerek intihara teşebbüs etti. 42. katta tutunduğu camlardan aşağıya sarkan Saçıkara'nın atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri branda açarken, sağlık ekipleri de hazır bulundu.

Polis ekipleri çatıda, yarım saatten fazla kalan Bayram Saçıkara'yı çıktığı yerden indirmek için ikna etmeye çalıştı. Polis ekipleri uzun süre, "Borcum var,
ödeyemeyeceğim" diyerek intihara kalkışan Saçıkara'yı ikna ederek indirdi.
Polis tarafından ikna edilerek aşağıya indirilen Bayram Saçıkara'nın Konya'nın Kadınhanı ilçesinden olduğu öğrenildi.

Saçıkara'nın bundan önce de başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere daha bir çok şehirde benzer şekillerde intihara teşebbüs ettiği polis kayıtlarında ortaya çıktı. İşsiz ve 3 çocuk babası olan Bayram Saçıkara'nın psikolojik sorunları olduğunu düşen sağlık ekipleri tarafından da yardım istendi.

Sağlık ekipleri, Bayram Saçıkara'yı sağlık kontrolünden geçirdi. Daha sonra Saçıkara, polis
tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, güneş gözlüğü ve umursamaz tavrı ile dikkat çekti.

 

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 17:47:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?