6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

5 şüpheli daha serbest!

Konya'da suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan aralarında doktor ve memurların da bulunduğu şüphelilerden 5'i daha serbest bırakılırken, 29 kişi tekrar sağlık kontrolünden geçirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 1 yıldır takip ettiği suç örgütüne operasyon düzenlemişti.

Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden ifadesi tamamlanan 5 kişi daha serbest bırakılırken, örgüt lideri olduğu iddia edilen M.Y. ile birlikte 29 kişi sabah saatlerinde Konya Numune Hastanesi'nde tekrar sağlık kontrolünden geçirildi.

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri tamamlanmak üzere KOM şubeye götürülen şüphelilerin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Konya merkezli düzenlenen operasyonda aralarında doktor ve memurların da bulunduğu suç örgütünün şuana kadar yüzlerce kişiyi tehdit ederek silah zoruyla çek senet tahsilatı yapmalarının yanı sıra, bir çok iş yerini kurşunlayıp adam kaldırma, yaralama gibi çok sayıda suça karıştığı iddia edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 11:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?