6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

5 yaşında ama uyuşturucu satıcısı!

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DA UYUŞTURUCUYA ALET ETTİLER

Konya polisi yol kenarında eroin, esrar ve extacy satan karı kocayı suçüstü yakaladı. Çiftçin 5 yaşındaki çocuğunun cebinden çok miktarda satışa hazır uyuşturucu madde çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay Merkez Karatay İlçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. İddiaya göre, polis uyuşturucu bağımlısı Mustafa P.'yi (19) yakaladı. Mustafa P., sürekli Elif ve Ali Ü. çiftinden eroin temin ettiğini söylemesi üzerine Narkotik polisi harekete geçti. Yeni Mahalle'ye giden polis sokakta gördüğü Elif ve Ali Ü. çiftini yakaladı. Şüpheli çift yanında bulunan 5 yaşındaki çocukları E.Ü.'yu eve yolladı. Peşinden giden polis küçük çocuğun üzerinde arama yapınca her şey ortaya çıktı. Küçük

çocuğun ceplerinden satışa hazır 15 paket eroin, 5 adet extacy ve 1 adet sigaralık esrar buldu. Gözaltına alınan karı koca hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü sırasında sürekli ağlayan çocuk yakınlarına teslim edildi.

 10 TL'LİK EROİN İÇİN EVDEKİ YASTIĞI BİLE VERDİ

Öte yandan, uyuşturucu bağımlısı olan Mustafa P.'nin, 10 TL'lik eroin temin edebilmek için 14 yaşındaki kardeşini döverek sokak satıcılarına gönderdiği ortaya çıktı. Mustafa P.'nin son olarak evde bulunan kahvaltı tabakları, annesine ait başörtüleri ve 1 yastığı 10 TL değerinde eroin almak için satıcılara verdiği öğrenildi. Polis uyuşturucu bağımlısı genci, kurtarmak içinde girişimlere başladı.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DA UYUŞTURUCUYA ALET ETTİLER
5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DA UYUŞTURUCUYA ALET ETTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 10:31:01
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 18:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?