6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

5 yaşındaki çocuktan anneye teselli

Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sinir krizi geçiren bir kadını, 5 yaşındaki oğlu sakinleştirmek için uzun süre uğraştı.

Şans eseri kimsenin yaralanmadığı kazada, 5 yaşındaki çocuk annesinin yanından bir an olsun ayrılmadı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Beşyol Kavşağı'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Metin Ayhan K. (48) idaresindeki 42 EG 391 plakalı otomobil, ailesiyle birlikte misafirlikten dönen Ali Ç. (45) idaresindeki 42 VU 677 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada şans eseri yaralanan olmazken, otomobilden kendini güçlükle dışarı atan Şükriye Ç. kazanın şokuyla sinir krizi geçirdi. Şükriye Ç. kendine bir türlü gelemeyince ambulansa haber verildi. Bu sırada Şükriye Ç.'nin 5 yaşındaki oğlu Murat, ağlayan annesini görünce yanından ayrılmadı. Annesini sakinleştirmek için uzun süre çaba sarf eden küçük çocuk, annesinin yüzünü eliyle yelleyerek serinletmeye çalıştı. Ambulansın gelmesiyle annesinin elini tutan ve bırakmayan Murat, annesine, "Anne ben de geleceğim, ben de buradayım" diyerek etrafında dolanıp durdu. Sinir krizinden kurtulamayan Şükriye Ç. ambulansa bindirilirken, Murat da babasıyla birlikte polis tarafından ambulansın ön tarafına bindirilerek annesiyle hastaneye gönderildi.

Kazada her iki otomobilde de maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 13:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?