6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

5 yılda 65 bin bebek doğdu

Konya Dr. Faruk Sükan Doğum Ve Çocuk Hastanesi'ne katkıda bulunan bürokratlar, hayırseverler ve hastane personeline düzenlenen törenle plaket verildi.

Konya Dedeman Otel'de düzenlenen törene Konya Valisi Osman Aydın, AK Parti Konya milletvekilleri, merkez ilçe kaymakamları, hastane personeli ve davetliler katıldı.

Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Tekin, hastane olarak 1980 yılından bu yana hizmet verdiklerini ve son 5 yıl içinde 500 bin hastayı ayakta tedavi ettiklerini belirterek, "Bu 5 yıl içinde 65 bin bebeğin doğumunu gerçekleştirdik. Yaptığımız iş gerçekten zor ve tehlikeli bir iş. Yaptığınız en ufak hatanın telafisi olmayabiliyor. Bu nedenle personelimizin kendini geliştirmesi için yıl boyunca hizmet içi eğitim seminerleri düzenledik. Bizlere bugünlere gelmemizde yardımcı olan, personelimiz, hayırseverlerimiz ve bürokratlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından hastaneye katkıda bulunan eski milletvekilleri ve hayır sever iş adamları ile hastaneye uzun yıllar hizmet etmiş hastane personeline plaket verildi. 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 14:23:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?