6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

500 kursiyere altın bilezik!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (MERMEK) ve Güzel Sanatlar Eğitim Kursları'nda eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan yıl sonu sergisi düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Konevi Kültür Merkezi'ndeki sergi açılışına Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve yakınları katıldı.

Törende konuşan Başkan Serdar Kalaycı, MERMEK'in 11 yıllık mazisi olan bir kurum olduğunu belirterek, "Bugün 2008-2009 eğitim-öğretim yılında MERMEK kurslarına katılarak başarıyla bitirenlere hem sertifika vereceğiz, hem de kendi yaptığı eserlerin sergilendiği bir sergiyi ziyarete açacağız. Bugün MERMEK'ten mezun olan 200 ve Güzel Sanatlar Kursları'ndan mezun olan 500 kursiyerimize sertifika vereceğiz. Bu kursiyerlerimizin artık ellerinde birer altın bilezik var. Bunu çok iyi değerlendirmeleri gerekir" dedi.

Konuşmaların ardından kurslardan mezun olan kursiyer ve kurs öğretmenlerine sertifika ve teşekkür belgesi verildi. Törenin sonunda ise kursiyerlerin hazırladığı el işi eserlerin sergilendiği sergi, kurdele kesimiyle ziyarete açıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 16:07:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?