6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

7. kattan düştü, burnu bile kanamadı!

Konya'da 7. kattan düşen 3 yaşındaki çocuk, burnu bile kanamadan kurtuldu.

Konya'nın merkez Karatay ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde bulunan Karkent Siteleri B Blok kat 7'de ikamet eden Münevver Kör (21), odayı havalandırmak için pencereyi açıp 3 yaşındaki oğlu Hanifi'nin altını değiştirdi.

Annesi kirli bezi çöpe atmaya gittiği sırada yattığı yerden kalkan küçük çocuk, pencereden aşağı bakarken yere düştü. Düşme esnasında yerden 1 metre yükseklikte çalılıklara takılan ve daha sonra toprak zemine düşen küçük çocuk, yara almadan kurtuldu.

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen küçük Hanifi, hastanede her ihtimale karşı gözetim altına alındı. Polisler, doktorlar ve vatandaşlar, küçük çocuğun yara almadan 7. kattan düştüğünü öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemedi. Münevver Kör, oğlunun düştüğünü fark edince koşarak aşağı indiğini belirterek, "Oğlumda hiçbir şey yoktu ve ağlıyordu. Allah'tan yerden 1 metre yüksekliğindeki çalılıklara takılıp, toprak zemine düşmüş. Yan tarafı betondu. Çok üzüldüm, Allah onu bize bağışladı" şeklinde konuştu.

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servis Doktoru Pınar Büyükünaldı ise, "Çocuğumuz 7. kattan çalılıkların üzerine düşmüş. Bize geldiğinde genel durumu iyi ve şuuru açıktı. Fiziki muayenede herhangi bir şeyi yoktu. Röntgen ve filmlerinden sonra baktığımızda kafatasında çok küçük bir kırık harici bir şeyi görünmüyor. Kendisi şu anda gayet iyi durumda. Fakat 48 saat gözetim altında tutup, taburcu edeceğiz" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 12:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
suleyman keskiner IP: 78.114.3.xxx Tarih : 14.02.2008 00:35:37

allahin hikmeti iste gecmis olsun