6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

750 çocuğa toplu sünnet düğünü!

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından organize edilen ve 750 çocuğun sünnet olacağı Sünnet Şöleni yapıldı.

Selçuklu Belediyesi Şehir Stadı'nda yapılan şölene AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk, Selçuklu Kaymakam Vekili Hakan Güvençer, Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Türk Halk Müziği konseri ve mehter takımının gösterisi ile başlayan şölende konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Konya'nın çocuk dostu iller kapsamında olduğunu ve Selçuklu Belediyesi'nin çocuklara yönelik olarak yaptığı hizmetlerle gelecek nesle de yatırım yaptığını söyledi.

Başkan Esen, "Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı ve yüzlerinde sevinç yaptığımız çalışmaların ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. Sünnet olacak 750 çocuğumuzla birlikte ailelerinin de heyecanını ve sevinçlerini paylaşıyoruz. Belediye olarak çocuklarımız için yaptığımız hizmetler bizlere büyük mutluluk veriyor. Yayınlarımız, kütüphanelerimiz, yarışmalarımız, sportif etkinliklerimiz, sosyal desteklerimiz ve buna benzer hizmetlerimizle çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmelerini amaçlıyoruz. Bugün bizim için en mutlu günlerden birisidir. Çünkü burada toplanan 10 bin hemşerimizle birlikte güzel bir dayanışma, birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından törene katılan protokol üyeleri sünnet olacak çocuklara kına yaktı. Havai fişek gösterisinin de yapıldığı program yerel sanatçıların konseri ile sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 17:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?