6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

80'lik nine muradına erdi

SEVDİĞİNE KAÇAN 80'LİK NİNE EVLENDİ

Konya'nın Seydişehir ilçesinde ölen eşinin maaşını çekmek için beklediği banka kuyruğunda 80 yaşındaki Kazım Yıldız'la tanışan ve ailesinden habersiz Yıldız'ın evine kaçan 80 yaşındaki Gülsüm Arslan, Yıldız'la resmi nikah kıyarak evlendi.

2009'un Aralık ayında hastaneye çıkıyorum diye evden ayrılan ve maaş kuyruğunda tanıştığı Kazım Yıldız'ın evine kaçtığı öğrenilen 80 yaşındaki Gülsüm Arslan (Yıldız) ile Kazım Yıldız, kıyılan resmi nikah ile dünya evine girdi.

Akçalar Belde Belediyesi'nde yapılan nikah töreninin ardından mutlu olduğunu kaydeden Gülsüm Arslan'ın (Yıldız) torunu Mahmut Arslan, Kazım Yıldız'ın nenesine nikah kıyacağına söz verdiğini ve bu sözünü tuttuğunu dile getirdi.

Nenesinin olayın duyulmasının ardından sıkıntılı günler yaşadıklarını da dile getiren Mahmut Arslan, "Olayın duyulmasının ardından annem evi terk etti. Burada bir başıma kaldım. Çok kötü günler yaşadım. Ama ne olursa olsun nenemin nikahlanmasına çok sevindim. Olması gereken buydu. Allah ikisini de mutlu etsin" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 12:53:01
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 13:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?