6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

81'lik dede oğlunu bıçakladı

Konya'da 81 yaşındaki şahıs, kendisini darp eden oğlunu kolundan bıçakla yaraladı.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Pirebi Mahallesi Aşık Hikmet Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ramazan A. (81), sürekli geçimsizlik nedeniyle sorun yaşadığı oğlu Osman A. (25) ile iftar sonrası tartışmaya başladı.

Eşinden de geçimsizlik nedeniyle ayrıldığı öğrenilen Osman A., tartışmanın büyümesi üzerine boğazını sıktığı babası Ramazan A.'yı darp etti. Bunun üzerine mutfaktan ekmek bıçağını alan Ramazan A., oğlu Osman A.'yı sol kolundan yaraladı. Baba ile oğul arasındaki kavgayı duyan komşuların polise haber vermesiyle olayın büyümesi önlendi. Olay yerine gelen polise birbirinden şikayetçi olan baba ve oğlu, polis merkezine götürüldü.

Ramazan A., şüpheli olarak götürüldüğü Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Kolundan yaralanan Osman A. da aynı hastanede tedavi edildi. Hastaneye ayaklarındaki terliklerle gelen baba Ramazan A.'nın çıkışta güçlükle yürüdüğü gözlenirken, Osman A. da soruları yanıtsız bırakarak görüntü alınmasına tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 11:42:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?