4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

84'lük dede, kapkaççıyı yakaladı

Konya'da, 84 yaşındaki vatandaş, emekli maaşını çektikten parasını almaya çalışan 25 yaşındaki hırsızlıktan 18 sabıkası bulunan kapkaççıyı kolundan yakalayıp bırakmadı, yakında bulunan polis ise şüpheliyi gözaltına aldı.

İddiaya göre, merkez Selçuklu ilçesi Mevlana Caddesi üzerindeki bir bankadan emekli maaşı olan 550 YTL'yi çeken 84 yaşındaki İsmail Acar, parayı cebine koydu. Yaşlı adam bankanın önünden ayrıldığı sırada yanına yaklaşan 25 yaşındaki Neşet H, elini cebine attığı Acar'ın parasını almaya çalıştı. Bu sırada Acar, cebinden parasını çalmaya teşebbüs eden Neşet H'yi kolundan yakaladı.

Yakalanan Neşet N, yaşlı adamın elini ısırmaya çalışarak kurtulmaya çalıştı. İsmail Acar'ın, "Yardım edin" diye bağırması sonucu yakında bulunan motosikletli yunus ekipleri, Neşet N'yi yakaladı. Yakalanan Neşet H, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu'na götürülerek gözaltına alındı. Olaya soğukkanlı bir şekilde müdahale eden İsmail Acar, "Bankadan paramı aldım. Cebime koyduğum sırada paramı almaya çalıştı. Ben de bırakmadım. Elimi ısırmaya çalıştı. Bağırdım polisler yetişti ve yakaladı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2007 Perşembe 10:49:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?