6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Ağaçlandırma seferberliği sürecek

Pankobirlik ve Konya Şeker A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, Konya Şeker Ovakavağı Kent Ormanı'nı incelemelerde bulundu.

Konya Şeker Ovakavağı Kent Ormanı'nda gazetecilerle birlikte gezi ve incelemelerde bulunan Pankobirlik ve Konya Şeker A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk bu bölgenin çok daha gelişeceğini söyledi.

Toplam 3 bin 500 metrekare alana 28 bin ağacın dikildiği alanın 2 yılda orman görüntüsünü kazandığını ifade eden Recep Konuk, "Çevre dostu bir kuruluşun çevreye karşı olan gereklerini yerine getiriyoruz. Burayı 2006 yılında yaptık. 2 yılda burası neredeyse orman görüntüsü oluşturdu. Ağaç sadece dikmekle bitmiyor. Bunun sulaması, bakımı ve temizliği de yapılıyor. Konya Şeker çevreye karşı sorumluluğunun yerine getirmeye çalışıyor. Herkes çevreyle ilgili bir şeyler söylüyor. Fakat bunun gereklerini kimse yerine getirmiyor. Ben buradan herkesi ağaç dikmeye davet ediyorum. Konya Şeker çevreci bir kuruluş. Konya'nın yeşille buluşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 18:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Vedat gökçe IP: 88.254.9.xxx Tarih : 11.08.2008 23:38:26

yaptıgınız agaladırma calısmarın begener takıp edıyorum ama kuludakı agaclardıda sularsansın daha cok sevınecem kurudular haberin ola recep bey..