7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Ak parti 9. yılını kutluyor

AK PARTİ 9. YILINI KUTLUYOR

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti'nin 9. kuruluş yıldönümü nedeniyle milletvekilleri ve il teşkilatıyla birlikte bir basın açıklaması yaptı.

İl binasında düzenlenen toplantıda AK Parti'nin 9 yılda farklı bir idare anlayışı sergileyerek ülke sorunlarını tek tek ele aldıklarını söyledi. Millet ve insan odaklı bir çalışma ortaya koyduklarını ifade eden Sorgun, "AK Parti olarak demokrasi için verdiğimiz mücadele tarihe geçecektir. Çetelere, hukuk dışı yapılanmalara ve Türkiye'yi bölmek için bir araya gelenlere karşı verdiğimiz mücadele, Türkiye'nin önünü açmıştır. AK Parti tarihe not düşen, tarihin seyrini olumlu yönde değiştiren siyasi bir parti olmuştur'' dedi.

AK Parti'nin Türkiye'deki bir çok büyük eserin mimarı olduğunu da dile getiren Sorgun, referandum konusuna da değindi. Referandum tarihinin önemli ve manidar bir tarihe denk geldiğini vurgulayan Sorgun, "12 Eylül, bunca yıl Türkiye'nin karşısında duranlarla, vatan ve millet sevdalıları arasındaki yarış günüdür. Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren her alanda yaşam kolaylığı sunan referandumdaki her 'Evet' oyu çocuklarımıza, kadınlarımıza, gençlerimize, yaşlı, şehit ve gazilerimize birer sigorta olacaktır'' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından referandum çalışmasına katılacak teşkilat üyeleri, parti binasından ilçelere uğurlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 14:47:02
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 18:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?