6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

AK Parti'de görev değişimi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 3. Olağan İl Kongresi'nde İl Başkanlığı'na seçilen Mustafa Çevik, mazbatasını alarak görevi selefi Faruk Dügen'den devraldı.

Mustafa Çevik, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak Selçuklu İlçe Seçim Kurulu'na gitti. Burada yetkililerden mazbatasını alan Mustafa Çevik, AK Parti için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Daha sonra AK Parti Konya İl Başkanlığı'na geçen Çevik ve yönetim kurulu üyelerini eski başkan Faruk Dügen karşıladı. Faruk Dügen'le 8 yıldır AK Parti çatısı altında görev yaptıklarını belirten Mustafa Çevik, "Faruk ağabeyimizle birlikte AK Parti kurulduğundan bu yana yan yana çalışıyoruz. Yapılan il kongresi'nde İl Başkanlığı görevi bana verildi. Bugünde Faruk Dügen ağabeyimizden bu görevi devralıyoruz. Bundan sonra da partimizin büyümesi için yan yana çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Faruk Dügen ise AK Parti'de değişik görevlerde bulunduğunu ifade ederek, "AK Parti kurulduğu günden itibaren bu parti için hizmet verdim. Yaşadığımız 4 büyük seçimin ikisinde il başkanı olarak görev yaptım. Bugün görevimi Mustafa Çevik arkadaşıma devrediyorum. Partimiz ve milletimiz için hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 15:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?