6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

AK Parti'liler toplandı

AK PARTİ 22. İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 22. İl Danışma Meclis toplantısı yapıldı.

Konevi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, merkez ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çevik, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mustafa Çevik, AK Parti olarak Türkiye'yi bölgesinde söz sahibi bir ülke konumuna getirdiklerini söyledi. Çevik, "İnsan odaklı bir hizmet anlayışını Türk siyasetine getirdik. Hedefimiz insanımız ve gelecek nesillerdir. Biz Türkiye ve Konya sevdalısı kadrolar olarak koltuk değil ülkemiz için çalışıyoruz. Bugüne kadar aziz milletimizi hayal kırıklığına uğratmadık, bundan sonra da uğratmayacağız. Siyaset arenasında var olduğumuz süre içinde eylemlerimizi, söylemlerimizi, doğru bildiklerimizi ve hedeflerimizi söylemeye ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Divan Kurulu'nun seçiminin ardından kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaptıkları hizmetler hakkında sinevizyon eşliğinde bilgi verdi.

AK PARTİ 22. İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
AK PARTİ 22. İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 12:56:02
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 13:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?