6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

AK Parti'ye katılımlar sürüyor

AK PARTİ'YE KATILIMLAR SÜRÜYOR

Konya'nın Ahırlı İlçesi'ne bağlı Akkise Beldesi'nin eski belediye başkanı Abdullah Kayaalp, AK Parti'ye katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanlığı'nda düzenlenen rozet takma törenine il başkan vekili Ziya Özboyacı'nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ahmet Elden, Mehmet Ali Arlı, Muhsin Aydın ve Mehmet Akif Göksu ile yedek yönetim kurulu üyesi Vehbi Özalp katıldı.

Törende konuşan il başkan vekili Ziya Özboyacı, AK Parti'yi seçen Abdullah Kayaalp'e teşekkür ederek, “Referandum öncesinde birçok partiden belediye başkanı, il genel meclisi üyesi ve belediye meclis üyesi AK Parti Ailesi'ne katıldı. Bu teveccüh, artarak devam ediyor. Yıllarca ANAP ve MHP'de siyaset yapan Sayın Abdullah Kayaalp kardeşimiz de AK Parti'yi seçti. AK Parti Konya İl Başkanlığı adına kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Abdullah Kayaalp ise, ABD Temsilciler Meclisi Genel Kurulu'nda Ermeni Tasarısı'nın görüşülmesinin reddedilmesi ile AK Parti'ye katılmaya karar verdiğini ifade ederek, “Özellikle hükümetimizin kararlı ve dik duruşu ve son andaki girişimleri ile ABD Temsilciler Meclisi Genel Kurulu'nda Ermeni Tasarısı'nın görüşülmesi reddedildi. Bu gelişmeyi çok önemli buluyorum. Türkiye'nin ve Türk dışişlerinin bir başarısı olarak kabul edilmesi gereken bu ve buna benzer birçok sonuç, AK Parti hükümetine olduğu kadar bir o kadar da ülkemizi güçlendiriyor. Ben de bu gelişmeye kayıtsız kalamazdım. Vatanını ve milletini seven bir fert olarak bundan sonraki siyasi hayatımı AK Parti saflarında devam ettirme kararı aldım. AK Parti'nin başarısı için tüm Akkiseli hemşehrilerimi birlikte çalışmaya davet ediyorum” diye konuştu.

İl başkan vekili Ziya Özboyacı, Abdullah Kayaalp'e parti rozetini taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2010 Cuma 11:26:05
Güncelleme :24 Aralık 2010 Cuma 11:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?