4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Akaryakıt istasyonunda soygun

Konya'da yağ almak bahanesiyle benzin istasyonuna gelen silahlı 2 kişi, 300 YTL gasp ettikleri pompa görevlisinin ellerini bağlayıp kayıplara karıştı. 

Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Beybes Mahallesi Hatıp Caddesi üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, istasyona müşteri gibi gelen 25 yaşlarında kimliği belirsiz 2 kişi, pompa görevlisi Hasan K.'yı yağ almak bahanesiyle yazıhaneden dışarı çıkardı. 

Şahıslardan biri silahını çekerek, plastik şişeye yağ dolduran Hasan K.'yı, istasyonun arkasına götürerek 300 YTL'sini silah zoruyla gasp etti. Benzin istasyonuna giren bir otomobili gören şahıslar, Hasan K.'nın ellerini plastik kelepçeyle bağladıktan sonra yaya olarak kaçtı. Ellerini çözer çözmez polisi arayarak silah zoruyla gasp edildiğini söyleyen Hasan K., şahısların şehir merkezine doğru kaçtıklarını haber verdi. Olay yerine gelen Gasp Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, pompacı Hasan K.'nın ifadesine başvurarak olay yerinde inceleme yaptı. Olayın biranda olduğunu anlatan Hasan K., beraber kaldığı kardeşinin de kısa bir süre için benzin istasyonundan ayrıldığını belirtti.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı olay yeri inceleme ekibi, benzin istasyonunda yere atılan plastik şişe ve kelepçeyi inceleme için aldı. Hasan K. ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, kardeşinin de ifadesi olay yerinde alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2007 Pazartesi 12:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?