6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Akınsoft 350 bayisini ödüllendirecek

AKINSOFT 350 BAYİSİNİ ÖDÜLLENDİRECEK

Yazılım firması AKINSOFT, gelenekselleşen bonus ödülleri ile 350 çözüm ortağını, otomobilinde aralarında bulunduğu çeşitli hediyelerle ödüllendirecek.

AKINSOFT’tan yapılan açıklamada, 15 yıldır yazılım sektöründe başarılı çalışmalarla yapılanmasına hız kazandıran firmanın çözüm ortaklarını ödüllendirmeye devam ettiği bildirildi. Özveriyle çalışan ekibin motivasyonunun, başarılı bir kurum olmada önemli rol oynadığı bilinciyle hareket edildiği ifade edilerek, “Firma, çözüm ortaklarının başarılarını ödüllendirerek, çalışma performanslarını yükseltiyor. Türkiye’nin önde gelen yazılım şirketi, insana verdiği değer sayesinde büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Ayrıca AKINSOFT, rahat ve huzurlu bir çalışma ortamında daha kaliteli projeler yapılacağının bilinciyle, çalışma ekibine ergonomik, güvenilir, sistemli bir çalışma yapısı sunarken; çözüm ortaklarını da başarılı çalışmalarından ötürü ödüllendirerek teşvik ediyor. Son 6 yıl içerisinde Türkiye’nin dört bir köşesine ödül, plaket ve hediyeler gönderen firma, Türkiye’de 81 ilde bayilik ağı kurarak, dünyada 11 ülkede hizmet veriyor ve 2 bini aşkın bayisi bulunuyor” denildi.

22-24 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek 6. Bonus Ödül Takdim ve Tatil Organizasyonu kapsamında 1. olan çözüm ortağına otomobil, dereceye giren diğer bayilere LCD televizyon, navigasyon cihazı, video kamera, fotoğraf makinesi, ev sinema sistemi ve dizüstü bilgisayar gibi hediyeler verileceği kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 15:01:04
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 19:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?