6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Akkale konutlarının temeli atılıyor

KARATAY'DA AKKALE KONUTLARININ TEMELİ ATILIYOR

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 17. halkasını oluşturulan 772 dairelik Akkale Konut Yapı Kooperatifi'nin temeli atılıyor.

Karatay Belediyesi tarafından 7-12 Aralık 2009 tarihleri arasında ön kayıtları alınan Akkale Konut Yapı Kooperatifi'nde, noter huzurunda yapılan çekilişle asil üyelerinin de belirlenmesiyle hızlandırılan bir çalışmanın ardından 18 Ocak Pazartesi günü düzenlenecek törenle temel atılacak.

Karatay'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını kaydeden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, özellikle kentsel dönüşüm alanında yapılan çalışmaların hızla ilerlediğini söyledi. Hançerli, kentsel dönüşüm çerçevesinde toplu konut alanında başlatılan çalışmalar sonucu, hazırlanan projelerin bir bir hayata geçtiğini belirtti. Karatay'da konut ihtiyacını gidermek için vatandaşlardan gelen talep üzerine toplu konut hamlelerine devam edeceklerinin altını çizen Başkan Hançerli, "Şeyh Ulema Recep Ağa Mahallesi, Büyüksinan ve Küçüksinan mahallelerinde ise toplu konut çalışmalarında sona yaklaşıldı ve yakın tarihlerde başlanacak" dedi.

KARATAY'DA AKKALE KONUTLARININ TEMELİ ATILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 13:52:03
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 14:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?