6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

AKP, ulusal basınla buluştu

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Konya'daki ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Sohbet havasında geçen toplantıda belediye başkan adayları projelerinden bahsetti.

AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen toplantıya ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri, İl Başkanı Faruk Dügen, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri Sami Güçlü, Hasan Angı, Harun Tüfekçi, Ayşe Türkmenoğlu, Kerim Özkul, Mustafa Kabakçı, Ali Öztürk, Hüsnü Tuna, Karatay Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkan Adayı Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay ve parti yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Dügen, "Basın kuruluşlarımızla her fırsatta bir araya gelerek onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. 29 Mart seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Adaylarımız da seçim ziyaretlerine çıkıyor, esnaflarımızı ve mahallelelerimizi ziyaret ediyor. Her sabah bir araya geliyoruz ve bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Halkımızın problemlerini çözmeye çalışıyoruz. Seçimlerde Konya'nın tamamını almayı hedefliyoruz" dedi.

Konya'yı geçmişi kadar görkemli ve büyük yapısına kavuşturmak için çabaladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, "5 yıl önce tespit ettiğimiz 250-300 proje vardı. 5 yıl içerisinde bu projelerden çoğunu yaptık ve yapıyoruz. Şimdi yeni vizyonumuzu ve yeni projelerimizi açıklayacağız. Yaklaşık 200 projemiz var, tecrübe ve hazırlıklarımızla bunları hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Artık dünyada ülkelerden ziyade şehirler ve markalar yarışıyor. Şehrimizin bir dünya markası olması için çaba içindeyiz. Sosyal belediyecilikten, hizmet belediyeciliğine kadar her yönüyle şehrimizi dünyanın parlayan yıldızı yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Konya Milletvekilleri de ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle sohbet etti. Daha sonra sohbet toplantısına katılan milletvekilleri, belediye başkan adayları ve parti yöneticileri gazetecilerle birlikte fotoğraf çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 12:19:19
Güncelleme :17 Mart 2009 Salı 13:02:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?