6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

AKP adayları tanıtıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Büyükşehir, merkez ilçe, ilçe ve belde belediye başkan adayları düzenlenen törenle partililere ve kamuoyuna tanıtıldı.

Konevi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen, AK Parti Konya Milletvekilleri, mevcut belediye başkanları ile yeni başkan adayları ile partililer katıldı.

Törende konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen, AK Parti belediyeciliğini ve misyonunu yıllardır uygulayan ve uygulayacak olan kadroları halka tanıştırmanın mutluluğunu duyduklarını belirterek, "Bizler AK Parti belediyeleri olarak diğer belediyelerin 10 yıllar boyunca yapamadıklarını 5 yıllık hizmet süresi içinde yaptık. AK Parti kadrolarında çalışan kardeşlerimiz, vatandaşımıza hizmet etme amacıyla geceli gündüzlü büyük bir özveriyle çalıştı. Bunu kimsesizin kimsesi, huzurlu bir ülke oluşturmak adına yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz" dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akyürek ise, törende partililere ve halka tanıştırılacak olan 201 belediye başkan adayının seçimlerden sonra hiç fire vermeden yine böyle bir toplantıda buluşacağına inandığını ifade etti. 17 Aralık günü Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'de ilk belediye başkan adayları olarak Konya, Antalya ve Kayseri'yi açıkladığını belirterek, "Ben buradan arkadaşlarım adına beni bu göreve layık gören partililerimize, merkez yönetim kurulumuza ve sayın Başbakanımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdi bize düşen bu bayrağı daha ileriye taşımak ve hizmet çıtasını biraz daha yükseğe çıkarmaktır. Bu görevler baki değil. Kimse bulunduğu mevkide kalıcı değildir. Önemli olan bu gök kubbe altında hoş bir sada bırakmaktır. Buradan 5 yıldır Meram ve Selçuklu'ya sayısız eser kazandıran arkadaşlarımız Refik Tuzcuoğlu ve Adem Esen'i tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Faruk Dügen, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akyürek, Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkan Adayı Serdar Kalaycı ve Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay el ele tutuşarak poz verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 14:54:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali sezgin IP: 88.228.109.xxx Tarih : 26.01.2009 11:31:40

akp genel merkezinden yapılan çıklamada halk sorgulaması ve temayül yoklamalarından 1. birinci çıkan adayları karışılmadan aday olacak şeklinde bir duyum alınmış olup bu bildirilere uyulmayıp sorgusuz sualsiz tepeden indirme başkan adaylarıyla " durmak yok soyguna devam " kararı almışlardır ama! siz sayın yöneticiler bu yaptığınız adaylar ile beld.başkanı olacağını zannetmeyin.. bu yorumu seçime saklayın .......