6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

AKP Ereğli'de Topak güven tazeledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ereğli İlçe Teşkilatının 3. Olağan Kongresi'nde Zeynel Abidin Topak yeniden başkan seçildi.

AK Parti Konya Milletvekilleri Abdullah Çetinkaya, Orhan Erdem, Kerim Özkul ve Mustafa Kabakçı'nın yanı sıra Konya İl Başkanı Faruk Dügen ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı kongrede 432 delegeden 388'i oy kullandı. Zeynel Abidin Topak delegelerden 282'sinin oyunu alırken diğer aday Veli Başoğlu 105 oyda kaldı, bir oy ise geçersiz sayıldı.

Yeniden başkan seçilen Zeynel Abidin Topak, delegelere yönelik yaptığı teşekkür konuşmasında, AK parti kadroları içerisinde hizmet yarışında olduklarını, önümüzdeki yerel seçimlerde de omuz omuza vererek başarılı sonuçlar ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan da, AK Parti'ye yakışır bir kongre yaşadıklarını dile getirerek, “İktidar partisine yakışır bir atmosfer ve katılımda kongre yaşadık. Her iki adayda partimizi bir adım ileriye taşımanın yarışını verdi. Bu seçimlerin kaybedeni yok, tek bir kazanan var oda AK Parti oldu” dedi.

Zeynel Abidin Topak başkanlığındaki yönetim kurulu asil üyeleri ise şu şekilde oluştu; Abdullah Çağlar, Cemil Dönmez, Mehmet Durmuş, İbrahim Erol, İbrahim Söker, Abdülkerim Harmancı, Eyüp Arpacı, Erdinç Akça, Ümit Taşcı, Murat Yücel, Rasih Öz, Mustafa Demir, Ahmet Karçalar, Ramazan Yılmazer, Sami Karabel, Hatice Baş, Ahmet Can, Suat Kökafşar, Emine Mutlu, Erdal Acıkuyu, Recep Keçeci, Yalçın Bozkır, Bilal Gök, Mustafa Cerrah, Şerafettin Yaşlı, Salih Dursun, Nuri Dumlu, Mehmet Ulusoy, Sait Kesim.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2008 Pazar 15:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?