6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

AKP il teşkilatı'ndan birlik mesajı

AK PARTİ KONYA İL TEŞKİLATI'NDAN BİRLİK MESAJI

AK Parti Konya İl Başkanı Mustafa Çevik, AK Parti iktidarında Türkiye'nin dünyanın sayılı ülkeleri arasında gösterildiğini belirterek, Konya'nın da AK Parti ile her geçen gün çehresinin değiştiğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çevik yaptığı açıklamada, bir zamanlar Konya'nın hayali olan yatırımların bugün açılış zamanını bekleyen çalışmalar haline geldiğini belirterek, “Bundan 10 sene önce proje aşamasında olarak adından bahsedilen KOP, Mavi Tünel, Hızlı Tren projeleri AK Parti iktidarı ile birlikte artık açılışını bekliyor. AK Parti Türkiye için büyük bir şans iken, Konya için daha büyük bir şans olmuştur. AK Parti Konya Teşkilatı olarak milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve il yönetimimizle birlikte Konya için yapılması gerekenlerin takipçisiyiz. Konya için yapılacak her olumlu çalışmada mutlaka imzamızı görebilirsiniz” dedi.

Milletvekillerinin, belediye başkanlarının, parti teşkilatının uyumlu bir çalışma içerisinde olduğunu vurgulayan Çevik, “Hafta başında yaptığımız basın toplantısında Konya'nın sorunlarına birlik ve beraberlik içerisinde yaklaştığımızı ve takip ettiğimizi gösterdik. AK Parti Konya'da ilerleyen trendi ve güçlü kadrosuyla hep ileriye gidecektir” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 15:15:04
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 16:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?