6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

AKP Konya'da yeni dönem

AK PARTİ KONYA'DA YENİ DÖNEM

Yeni AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen toplantıyla basının ve kamuoyunun karşısına çıktı.

Dedeman Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 22 Ocak günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine AK Parti Konya İl Başkanlığı görevinin tevdi edildiğini belirterek, “Hayatımızın temel prensibi olarak gördüğümüz toplumun bütün renklerini ve kesimlerini ayrım yapmadan, bir ve bütün olarak kucaklama ilkesinden hareketle başlattığımız yeni yönetimi oluşturma çalışmalarında zorlandığımı belirtmek isterim. Yönetim Kurulunu oluştururken bu ilkeden hareketle göz önüne aldığımız temel nokta; toplumun bütün kesimlerini kucaklayıcı bir yapının oluşması sağlamak oldu” dedi.

AK Parti'nin izlediği birlik siyasetiyle Türkiye'nin sigortası olduğunu da dile getiren Sorgun, “Kendisini siyasi yapının merkezinde konumlandıran AK Parti, kurulduğu günden itibaren halkımızın iradesinin aksine hiçbir adım atmamıştır ve bundan sonra da atmayacaktır. Kapımız demokratik nezaket içerisinde toplumun her kesimine açık olacaktır. Nihayetinde hepimiz daha güçlü ve etkin bir Konya için varız. Hemşehrilerimizin talepleri ve beklentileri doğrultusunda birlikte yürümeye azami gayret göstererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Üstlenmiş olduğumuz bu görev ve sorumluluğun bütün ağırlığını omuzlarımızda hissediyoruz” şeklinde konuştu.

MAKAMLARIN GEÇİCİ OLDUĞU BİLİNCİNDEYİZ

Makam ve mevkinin geçici olduğu bilinci içinde olduklarını dile getiren Sorgun, “Önemli olan hakkaniyet kriterlerini gözeterek, hizmet için bulunduğunuz makamlarda topluma faydalı işler yapabilmektir. Ben ve yönetimde görev alan arkadaşlarımızın temel hareket noktası bu ilke olacaktır. Sadece ülkemizin değil dünyanın önemli merkezlerinden biri olan Konya'nın yarınının bugünden daha iyi olması adına ekibimle birlikte mesaimize bugün itibariyle start veriyoruz. Bayrak yarışı olarak gördüğümüz teşkilat çalışmalarında başlayan yeni dönemde herkesi birlik ve beraberlik duygusu bilinci ile hareket etmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Sorgun yeni yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttı. Toplantı sonunda yeni yönetim kurulu objektiflere poz verdi.

AK PARTİ KONYA'DA YENİ DÖNEM
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 20:58:00
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 09:07:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?