6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

AKP'de temayül yoklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı'nca birden fazla belediye başkan aday adayı olan 25 ilçe için temayül yoklaması yapıldı.

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleşen yoklamaya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 25 ilçenin mevcut belediye başkanları, AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen ve delegeler katıldı. Her ilçe için açılan sandıklardaki listelerde yer alan delegeler imza karşılığı, aday görmek istediği aday adayını işaretleyerek sandıklara attı.

Yoklama hakkında bilgi veren AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen, yapılan yoklamayla birden fazla aday adayı çıkaran ilçelerdeki delegelerin nabzını yoklayacaklarını belirterek, "Geçen haftalarda tek aday adayı olan ilçeler için bir temayül yoklaması yapmıştık. Bugünse birden fazla aday adayı çıkaran 25 ilçemiz için bir temayül yoklaması yapıyoruz. Buradaki sandıklar daha sonra Genel Merkezden gelen 6 gözlemci milletvekili tarafından sayılacak ve sonuçlar yarın akşam saat 17.00'ye kadar Genel Merkeze bildirilecek. 31 ilçe için 74 kişi aday adaylığına başvurdu. Ancak kim aday olursa olsun bizim için hizmet önemlidir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 14:17:52
Güncelleme :4 Ocak 2009 Pazar 14:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?